Osetur med ungerne…

Ungerne og jeg stod sent op i dag og drønede ned i Børnehaven med et par gummistøvler, som vi havde fået forkert med hjem. Heldigvis var det Mortens, så ingen skade sket og vi satte dem pænt tilbage i hans garderobe. Sorry Mette smiley

Derefter kørte vi til Dronninglund. Jeg skulle i Matas efter lidt sager og så fik handlede vi ind til de næste par dage og ungerne fik narret en bolle, fra bageren, ud af mig. Vi sluttede turen af på legepladsen i Hjallerup, hvor ungerne fik lov til at gå amok. Her var vi en times tid. Vi fik noget hurtig middagsmad og så røg Lotus i seng. Chili og jeg har så fået rengjort Mondeoen. Sikke meget sand, der var deri. Tror John skylder firmaet et par sække sand, eller to! Nå, men ren og fin blev den. Nu har vi hygget med at lave perler og nydt et par kiks og lidt kaffe til mor her. Skøn 1. dag på sommerferie. Dog kunne vejret have været bedre – men skidt pyt, vi hygger det bedste vi har lært alligevel!

Regner med vi skal i svømmehallen i morgen. Uhh, vi glæder os… Og så håber vi Moster Annika har tid og lyst til et bette besøg her i ugen også. Det kunne være hyggeligt. Fredag skal vi ned til Mettes mor og far og besøge dem. Chili glæder sig helt vildt til at se hvor Mortens bedstemor bor.

Leave a Reply

Skriv et svar