Oprydning…

Der er blevet ryddet gevaldigt op herhjemme, både i haven og i udehuset, men også på det personlige plan! Nu vil jeg ikke sidde og udpensle hvem og hvad det drejer sig om, for det ved de jo bedst selv, dem det omhandler og det viser desværre mere om os end det viser om dem, hvis vi sidder og peger fingre af dem og sværter dem til, som de egentlig har gjort mod os. Så det niveau hopper vi ikke ned på. En ting er sikkert – Karma og blokeringsfunktioner på mobilerne og facebook – er nye ord/ting for os og DE VIRKER!! Desværre nødvendigt at slå blokering af numre til – sørgeligt men sandt at det skal være nødvendigt – men vi håber nu at få noget ro i vores liv. Nogle ting er bare ikke vigtige for os mere efter episoden med Chili her ved juletid. Det sætter ens liv i perspektiv, det er helt sikkert. Vi er beriget med mange dejlige mennesker omkring os, vi ved er der når det virkelig gælder og finder hele tiden nye og skønne mennesker at grine og have det godt sammen med. Skønt at nyde tilværelsen med positive og glade mennesker, der har noget godt at sige til en og om en!

I fredags inviterede min gode veninde mig i biografen. Det var simpelthen en af de bedste aftner, længe. Vi fik vendt hele verdenssituationen over en kop kaffe inden filmen. Vi var inde og se Begravelsen (Klassefesten II). HOLD NU OP, hvor var den altså sjov! Skreg af grin flere gang.

Jobmæssigt går det bare forrygende her. John har fået nyt arbejde! Han skal starte på mandag hos Hydratech Industries oppe i Vrå som Lager- og logistikmedarbejder. Det bliver SÅ godt! Jeg er midt i mit livs hårdeste periode på job. Højsæsonen for årets kataloger er i fuld gang og har været det siden januar. Shit, jeg har lagt vandret! Hvilket desværre har gået lidt ud over venner og familien. Men heldigvis har de været der for mig og været forstående. Hårdt lige for tiden, men der er en ende på. 1. april ryger de sidste kataloger i tryk og så er det back to normal på jobbet. Glæder jeg mig til, selvom det er vildt spændende og adralinen pumper derud af i høj fart.

En masse løben er det også blevet til. Løber 2-3 gange om ugen en 4-5 km tur. Jeg elsker det virkelig så meget og har været en stor lettelse at få renset hovedet og krop efter hårde dage på job.

I går var en stor motionsdag herhjemme. Først en løbetur på 5 km, så ud på Jens og ride en 4 km tur og så inviterede vores søde venner os i sommerhus til kaffe og aftensmad – hvor vi gik 3-4 km! Behøver jeg at sige jeg er liiiidt træt i skrovet i dag? he he. Vi fik Stegt Flæsk med persillesovs. NØØJ; det var gode sager! Aftenen gik med god snak, rødvin og Melodi Gran Prix i TVet!

Vi har byttet vores gule traktor, som vi i sin tid fik foræret af min far, med en Deutch-traktor. Håber og tror på vi har gjort et godt byt der. John har allerede brugt den fligtigt her i weekenden.

Leave a Reply

Skriv et svar