Ondt i r…..

Fredag vækkede Chili mig, tidligt, og mente at nu skulle jeg op og vi skulle ind efter bland-selv-slik. Det kom vi. Hun var ellers rigtig sød, og havde plukket en MASSE mælkebøtter og havde lagt dem overalt i min seng. smiley Far tog til Brønderslev efter de sidste stumper til fiaten, så den kunne blive lavet færdig søndag. Vi hyggede det bedste vi havde lært fredag aften med Disney Sjov og guf. Jeg fik klargjort en masse til lørdagens udflugt. Der skulle jo pakkes tøj og sager til ungerne og smøres madpakker til os på turen.
Lørdag morgen stod vi tidligt op og begyndte så småt at få ungerne i tøjet og fundet hestegrejet frem. Ungerne blev afleveret hos Bitten og Jørgen, der skulle passe dem hele dagen.
Vi fik også lige afleveret lidt mere legetøj til genbrugen i Hjallerup inden vi drønede hjem efter hesten og ventede på Birgitte skulle følge trop.

Vi mødtes inde midt i skoven på en vendeplads og mødtes med de andre glade hestefolk. Vi var en 6 vogne og 5 ryttere på en 14,8 km lang tur gennem Hammer Bakker. GENIALT! Selvom, jeg godt nok har sagt til Birgitte at jeg vil have mine penge tilbage. Jeg var jo blevet lovet en “pensionist-tur” og ikke en halv-maraton igennem skoven i høj fart. Men rigtig dejlig tur. OG behøver jeg fortælle hvor ondt i r…… jeg har efter den tur? AV, siger jeg bare!!(Beklager billedkvaliteten, men det er taget fra Johns kamera, som ikke har et for godt kamera, fra en hoppende vogn).

John hoppede på vores træners vogn og vi red lige bagved dem, så vi kunne snik-snakke undervejs. Jeg er stadig helt høj over turen og glæder mig allerede til august, hvor vi skal af sted igen. Vi rundede Ideon, der ligger inde midt i Hammer Bakker. Det er et lille Økologisk Bageri. Se deres hjemmeside her!Vi fik her kaffe og boller. Virkelig en oplevelse værd! Jeg kunne sagtens finde på at tage på skovtur derude igen, snart. Det tror jeg også Birgitte er med på. Der er jo masser af rideruter i skoven derude.

Vi sluttede turen af, hvor vi startede, med hjemmebragte madpakker og sodavand. Hestene blev også vandet og nusset lidt for, inden turen gik hjem med trætte kuske, ryttere og heste! (Birgitte scorer her på billedet billige point hos vores træner ved at give hans heste vand – he he).

Vi tog et hurtigt bad, da vi kom hjem og så gik turen ellers forbi bageren efter lidt godt til kaffen. Vi fik også lige hentet ynglings-flaskerne til aftensmaden. Jørgen havde passet pigerne og havde klaret det til UG! Til aftensmad gav vi pizza, som tak for hjælpen og Bitten diskede op med lækker Abemad. Nøøj, så forspist vi blev. Simpelthen GENIAL dag! Den bedste længe!

I dag søndag er gået hos de søde venner i Ravnstrup. Chili tog med John fra morgenstunden, mens Lotus og jeg fik handlet lidt ind til ugen. Lotus og jeg fik en god middagslur (også mest så jeg kunne være klar til nattevagt). Vi joinede så de andre i Ravnstrup, hvor Karin lavede den lækkeste Oksesteg og dessert! John og Bjarne fik lavet fiaten, men – desværre fandt de endnu en ting, der skal laves. Øv. Men vi bliver nød til at køre den til syn i morgen, så vi kan få en “udsættelse”, så vi ikke får ballade. Den skal til syn her i april nemlig.

Leave a Reply

Skriv et svar