Nyt liv til køkken og badeværelse

Ved ikke lige hvad det var for et flip jeg fik for nogle år siden, da vi malede huset i pangfarver. Den blå har jeg egentlig været ganske glad for – men den var for mørk. Det kan jeg godt se nu. Køkkenet virker 100 gange større med hvide vægge. Det er utroligt hvad farver kan gøre. Også bare dét at det mørke køleskab er kommet ud og et nyt lyst et er kommet ind – det gør virkelig også meget.

Utroligt hvad en klat maling kan gøre og et spritnyt køleskab. Det gamle fik vi smidt ud i dag. 14 år blev det. Det kunne næsten ikke mere. Lørdag tog vi i Skousen og fandt et godt tilbud på et Bauknecht køle-/fryseskab. Dejligt stort skab med masser af plads.

Nu vi var i gang, så fik badeværelset også en tur. Tiltrængt. Den gule farve jeg fik malet det i for nogle år siden, var ikke et hit 😂 Begge rum skulle have 3 gange, før farverne forsvandt. Den gule var faktisk værst at dække.

Den gule farve var virkelig en fejl dengang det blev maler. Blev aldrig rigtig glad for den.

Mens jeg gik amok med høj musik og malerpenslerne, så var manden ude og ordne svømmebasin til gæsserne og fik renset tæppet i stuen. Det blev som nyt. Vi har ikke set så meget til hinanden lørdag og søndag – havde hver især gang i vores projekter. Men nøj, hvor blev det hele godt – og hold nu op, hvor var vi begge smadret i de gamle kroppe her til aften! ha ha.