Fede Dorit har fået killinger

Ikke just den bedste timing vores hunkat havde i går, da hun gik i gang med fødslen. Vi vidste det var lige op over, men havde håbet hun havde født i weekenden, hvor vi var hjemme. Fødslen gik i gang i går aftes ved 21:30 tiden, hvor den første killing tittede ud. Det var en lille bluecream tortie hunkilling. Det er sjovt at se så tydeligt, at man kan se hvilken far, der er til hver killing. Den tortie-farvede er det Steen, der er far. Den sort/hvide er naboens hankat vi har set så tit heroppe og den gråstribede er den anden naboens tilbagevendende hankat (som flyttede ind hos os, da de flyttede) Kaptain, der er far. Han dukkede op igen efter mange år pist forsvundet.

Jeg besluttede mig for at sove hos hende i stuen, for sidste gang skulle hun have hjælp med at få nummer 2 killing ud. Nummer 2 killing kom ud ved midnatstid – en fin gråstribet hankilling og 3. killing kom ud ved 2 tiden i nat – en fin sort/hvid hankilling. De er så fine og så velskabte. Fede Dorit har det også rigtig godt. Næste gang, behøver hun ikke hjælp – hun klarede opgaven denne gang til UG. Men er nu glad for jeg lige tog nattevagten – just in case. Så må jeg drikke lidt mere kaffe i dag og trøste mig med, at jeg har en kort dag på job. Ungerne er helt vilde – de var næsten ikke til at få afsted her til morgen. De ville hellere være hjemme ved killingerne.

I går var en aktiv dag. Jeg fik løbet mine 3 km med Keld – så godt som jeg nu kunne. Kageformen og kærlighedskiloene har taget for meget over – men nu skal det altså være. Vi er mega motiveret. Manden tog en frsik gåtur på 5 km med Niels og jeg en cykeltur på 6 km efter løbeturen. Det kan godt mærkes i lårbasserne. Især efter alt det malerarbejde i weekenden også. Men det føles godt!