Når folk har ondt i r…..

Er simpelthen så træt af folk, der har så ondt i r…… eller det så elendigt selv, at de ikke kan unde andre at have det godt. Hader de skal skabe problemer fordi de ikke selv har noget liv – åbentbart?!. Hvordan kan man blive bedt om ikke at virke for glad og glad for hinanden!? og hvorfor skal andre blande sig i hvad man laver privat. Hader sladder og blive stukket i ryggen. Er træt af at blive “målt og vejet” konstant for ens tanker, liv og færden. Er træt af at skulle ligge låg på mig selv. Folk har fandme for travlt, hvis i spørger mig. Synes de skulle passe sig selv og lade os andre passe vores. Jeg blander mig heller ikke i hvad de laver når de er hjemme ved dem selv, det kunne jeg aldrig finde på!

Men ellers så går det godt. Som i rigtig godt. Er ved at indfinde mig med at bo i byen og savnet til mine dyr og livet på landet er heller ikke så stort mere. Det var hårdt at komme igennem. Salget af ejendommen og sige farvel til alle mine dyr. Men ved i hvad? Jeg ville ikke bytte. Jeg fortryder ikke. Og ville gøre det hele igen. Det var det rigtige tidspunkt at komme videre på. Mentalt og fysisk. Det har været så godt for mig og mine børn at komme væk og videre. Og vi har fået det så godt i Brønderslev – alle mand. Hvis ikke andre havde så ondt i r… over vores liv, ville jeg knibe mig selv i armen hele tiden, for at fatte at det her var virkeligt. Har det så dejligt. Helt oprigtigt.

Lørdagen er sat af til besøg af et hold gode venner og deres børn. Det glæder jeg mig til og ser frem til.

Denne uges mad har været rigtig lækkert og velsmagende. Er så stolt af Chili, der laver maden til os hver aften. Det virker også som om hun hygger sig med det.

Leave a Reply

Skriv et svar