Min fødselsdag blev fejret i Fårup Sommerland…

Valgte at overraske ungerne med en tur i Fårup Sommerland på min fødselsdag og de blev i hvert fald overraskede og glade. Skøn dag og der var ikke ret mange mennesker deroppe. Solen skinnede (Ja, selvfølgelig – det var jo min ‘føsdag’) hæ hæ. Chili var helt vild og ville prøve alt, hvad hun overhovedet kunne komme op i. Hun var desværre lidt begrænset af sin højde. Hun overraskede os meget og jeg tror også hun “voksede 10 cm” på den tur. Det var med hænderne over hovedet i Mineekspressen og store grin og hvin ned ad Træstammerne! Vilde unge! Lotus var knapt så sej, men nød børnetivoliet deroppe. Hittet var som vi forventede, Skattejagten (Junglestien) – det var noget de kunne bruge og selvom vi bruge over en time på turen, så var det nu sjovt for store og små.

Birthe kom med blomster, chokolade og rødvin inden vi tog af sted, fra hende og Svend Aage. TUSIND TAK I SKØNNE MENNESKER! Og da vi kom hjem havde Mette været der med flødeboller og blomster. Knuselsker den pige! På vej hjem fra Fårup tog vi et smut forbi Rakkeby. Havde hørt en fugl synge om de havde en bette pak’ liggende og sørme jo, det havde de og hvad giver man kvinden, der siger hun har alt? En Kantskærer, selvfølgelig! Og jeg fik også en havehyndeboks. Er så glad, så glad og har allerede begge i brug derhjemme. Det funker bare!

Mette, Annika og hendes kusine og jeg tog så på markedet om aftenen. Vi ville ind og høre Infernal og Kato! HOLD NU OP, så mange mennesker, der var derinde. Det var jo helt vildt! Det var så ikke meningen det skulle blive til en hel masse, men det endte da med vi fik drukket os tæt i hegnet og kunne pludselig ikke komme hjem. Min mobil var løbet tør for strøm. Ja, ikke nogen overraskelse! MEN, ingen panik – vi fandt hurtigt nogle Klokkerholm-Folk, der var så søde at tage os med hjem og faktisk køre os lige til vores dør. Af hjertet, TAK! Det var en virkelig skøn aften og ikke mindst sjov. Mettes søster og hendes kæreste var der også, samt en del andre kendte ansigter.

Michala gav kaffe og en hyggelig sludder for en sladder fredag eftermiddag, hvor jeg også var så “begavet” at få en sød bluse af hende – Så sødt af hende! Og jeg fik også to sække med brugt tøj med hjem, som jeg kan vælge og vrage i. Amen jeg siger jer – min dag var fuldendt der! Svigermor og svigerfar gav også mig en penge til at købe noget til mig
selv i fødselsdagsgave, det var rigtig sødt af dem + John gav mig et
gavekort til Maskinforretningen. Skønne, skønne gaver!

Fredag aften kom Tina med Silje og Freja og spiste med. Mille (Deres lille søde hund, var også med). Jakob kom så og hentede Freja – den mindste og Mille med hjem, så vi andre kunne tøsehygge og tage en tur i Tivoli på markedet og få en is efterfølgende. John skulle jo ind og stå Barvagt med Jørgen og han spiste så derinde med Bitten og Jørgen samt deres venner. Vi var også lige inde og hilse på de arbejdende mænd – det var nu hyggeligt nok.

Lørdag stod den på lidt kratten i haven samt snobrødshygge. Jeg havde lovet ungerne at vi skulle lave snobrød fredag aften, men vi nåede det ikke, desværre. Så det måtte blive lørdag og det blev det heller ikke værre af. Jeg fandt en rigtig god opskrift, hvor dejen blev rigtig dejlig og
luftig. Næste gang vil jeg dog lige give den en tand mere salt, efter
min smag – men gode var de!

Snobrødsdej – 8 stk:
10 gram gær
1/4 liter koldt vand
1 spsk sukker
1 spsk salt

Passende mængde hvedemel

Senere stod den på Lasses fødselsdag i Syvsten. Han holdte Italiensk aften med hvad der tilhører. Lækkert, lækkert! Og gennemført! Pasta med kødsovs med friskrevet ost, Italiensk rødvin og ikke mindst Italiensk is! Gitte var SOLGT! Mums! MEN, nu er ferien altså SLUT herfra. Ikke flere unødvendige kalorier det næste stykke tid. Nu skal vi på rette kurs igen!

Leave a Reply

Skriv et svar