Midsommer når det er bedst…

John har været syg det meste af ugen, så det er ikke meget vi har set til ham. Han er stadig ikke helt på toppen. Mistænker en mulig lungebetændelse, igen! Det er godt nok noget ski-værk. Men jeg havde Lovet Lotus, at vi skulel spise ude fredag aften i skoven – så det gjorde vi. Vi smurte lækre sandwiches og kørte i Hammer Bakker med tæpper og picnic-kurv. Det passede så fint med, at vi plantede os ved Grindsted skole – hvor der er både legeplads og klappe-geder. Vejret var fint og humøret var i top.
Lørdag stod den på 100m hæk for mit vedkommende. Det klarede jeg snilt – og i løbet af 2 timer var hækken klippet og hæk-affald var ryddet op. Plænen blev studset og ukrudt i haven fjernet. Det går stærkt efter sådan et par regnvejsdage.
Pigerne og jeg bestemte os for, at vi ville sove på trampolinen – så vi gik igang med at sætte op. Der skulle jo tænkes på alt fra kulde fra neden og dug fra oven. Men det fik vi styr på. Vi stillede den store trampolin ovenpå/ovenover den lille og kunne lave et telt af presininger. Det fungerede så fint!

Lørdag aften var det jo sankt hans aften. Og da vi havde aflyst festligheder i ØSF, så troppede vi op til bål i Klokkerholm. Det var nu også hyggeligt og længe siden vi sidst har været dernede. Dejlig aften i godt selskab og en masse kendte ansigter. Og tak til Menu, der gav is og kaffe til os alle.
Natten forløb godt og vi sov overraskende godt derude. Vi havde også pakket os godt ind i både soveposer og dyner og med tæpper under os. Det er i hvert fald en god og nem løsning, hvis man vi sove i haven. Og så ødelægger man ikke græsset af, som ved et telt. Tror vi vil ønske os et telt til trampolinen. Sådan et kan man faktisk få for billige penge.
Søndag stod vi sent op – vi sov vidst for godt i hulen. he he. Chili ville gerne til Aalborg og bruge hendes fødselsdagspenge. Hun havde fået 700 kr, der bare brændte i lommen på hende. Lotus skulle til fødselsdag hos Sille i Hallen og så kunne Chili, Phoenix og jeg tage til Aalborg. Først i Kids Coolshop og så i storcentret bagefter. Hun fik også nærmest brugt rub og stub. Men jeg synes faktisk hun købte nogle gode og fornuftige ting. Den ros skal hun i hvert fald have.
Vi nåede hjem til kl. 14, hvor Lotus skulle hentes og derefter hentede vi Lotus´veninde, Melina og så fik de leget et par timer, indtil vi kørte Melina hjem igen. De er blevet meget gode veninder de to. Det er skønt. Chili gav Melina hendes rullesko – så nu kan Lotus og Melina rigtig drøne rundt, når de leger sammen. Ork, så glade de var.

Leave a Reply

Skriv et svar