Må bide i det sure æble

Ja, nu bliver jeg nød til at bide i det sure æble – på mere end én måde. Tabte min mobil i morges, hvilket førte til dens endelige død. Havde godt nok snakket om jeg skulle have en ny det sidste stykke tid. Den var gammel og slidt. Men jeg var ikke helt klar til at skifte over til Apple igen. Har haft Huawei i mange år og har været så tilfreds og glad for disse telefoner. Men i og med de ikke rigtig bliver solgt mere eller fornyet og alle deres apps kommer der problemer med – så blev jeg nød til at kigge alternativer. Og ja, apples de nye er bare rigtig fede – indrømmet. Men det er jo en hel ny verden. Alt skal tænkes om og købes ind forfra. Suk. Men nu har jeg bestilt ny telefon. En iPhone 12 blev det til med diverse tilbehør og lir. Glæder mig lidt. Selvom det er SÅ besværligt og faktisk halvdyrt at skifte telefon og mærke!

Leave a Reply

Skriv et svar