Lidt energi den her vej, tak…

Jamen hvad sker der lige for energiniveauet her? Jeg er simpelthen så træt. Kunne sidde op og sove. Det er sikkert efter den hårde weekend – det er jeg slet ikke i tvivl om. Men, hvornår mon det bliver normalt igen? Forhåbentligt snart – for det er altså ikke særlig sjovt, at gå i seng kl. 20 og ikke få noget ud af dagen. ØV.

Fik ellers en ret træls start på dagen i dag. Kiggede lige ind til gederne, da jeg kørte hjemmefra med ungerne. Desværre opdagede jeg at deres låge stod helt åben! NEEJ. Brutus var væk. Grrrrr. Jeg valgte at ringe efter John, da jeg var sent på den og så skyndte jeg mig ned med ungerne og så tilbage og se om jeg kunne fange Brutus. Mette troppede trofast op og hjalp. Inden John nåede at komme hjem var Brutus i sin lille fold igen – med ekstra sikring! John kørte mig ned til min bil igen og jeg kunne drøne afsted på job. ALTSÅ! Sikke en morgen! Kom 10 min for sent – desværre. Men det gik og de andre fik sig et bette grin. Tsk tsk.

Leave a Reply

Skriv et svar