Legetøj 50%

Ungerne og jeg har valgt at vi tager en tur ind til Hjallerup og kigger det legetøj, som de har til salg til noget lagersalg. Der er 50% på alt legetøj, julepynt og kontorinventar. Så kan vi da få tiden til at gå med det. John er stadig sløj med ryggen så han kan ikke gå rundt. Vi skulle ellers have været til træning med Henning og i teorien kunne jeg godt selv tage afsted – meeeen… Nøøj hvor er det altså omfattende med to unger og alt hvad der skal klargøres med dem, en hest – der driller med læsningen og jeg skulle helst have en hjælper med. Må nok indrømme bare tanken gjorde mig træt – så vi har valgt at springe over. Så vil jeg i stedet gå nogle ture og træne selv med Henning her i ugen, mens ungerne er i pasning. Det kan jeg bedre overskue – især hvis jeg også skal have John hjemme og passe ham.

5 thoughts on “Legetøj 50%

Leave a Reply

Skriv et svar