Klippekort til svømmehallen

Fik i går lavet klippekort til svømmehallen til Tussen og bonus-pigen. De tog straks af sted og fik et par timer i det dejlige vand. De vil vist også af sted igen i dag. Dejligt de to har noget sammen – udover spil og mobiler.

Vores elskede hjemmebar var desværre optaget i går da vi kom hjem fra job. Teenageren havde indtaget den til at lave leksier på og Steen så sit snit til at hjælpe til – eller noget?!?

Jeg kom til lægen i går også – og fik svar på blodprøverne. Skal desværre ned igen om et par måneder og have fulgt op på en enkelt som var temmelig lav. Hmm.. Jeg fik pillet min hormonspiral ud og så må vi se om det kan gøre noget godt for mig. Synes ikke rigtig jeg gider mere bøvl med den krop nu. Stopper blødningerne ikke skal jeg videre i systemmet – IGEN.. Ak og suk.

Vi fik også min gamle Nintendo Wii op og køre igen. Faktisk ret morsomt at prøve at spille på den igen selvom PS4 og Xboxen er noget kun bedre grafikmæssigt.

Leave a Reply

Skriv et svar