Jubiii, det er fredag!

Denne uge er bare fløjet afsted. Kan slet ikke følge med. På én måde er det da dejligt – men på den anden side, er det nu også lidt skræmmende, at tiden går så hurtigt. Håber på en lang og god weekend – og en weekend, hvor man føler, man får noget ud af den.
I dag fredag står den på hygge med den lille familie. Bitten og Jørgen kommer en tur med Junior og ellers håber jeg lidt på at få malet det sidste i haven, hvis vejret er godt.

Jeg skal også lige vej af Morfar efter arbejde. Han havde vist nogle Mondeodæk, som vi gerne måtte få til Mondeoen. Perfekt. Der sparer vi mange penge. Det er nu skønt. smiley

Ellers er der jo SOMMERFERIE for John og ungerne fra i dag. Desværre ikke for mig. Jeg skal på arbejde. Men det går nok. Håber John og ungerne kommer til at hygge sig og jeg håber de vil planlægge lidt i weekenderne, så jeg også kan være med på lidt hygge.

Weekenden står på en masse hygge og lidt praktiske ting. Mondeoen skal jo som sagt have nye dæk på og så skal den lige have tjekket udstødningsrøret – det er nemlig utæt. Lasse har lovet, at hjælpe John med dette. Mette og jeg tager vist en tur ind til Anlæget i Hjallerup med ungerne i morgen med madpakker og hele molevitten. Så er der dømt hygge og sjov med ungerne. Vi giver så aftensmad i morgen aften. Regner med vi skal grille. Igen kommer det lidt an på vejret. Det driller godt nok noget for tiden.

Håber I alle får en dejlig fredag… og dejlig weekend. Og hvis I er så heldige, også en god ferie!

smiley

Leave a Reply

Skriv et svar