Ja, hvem havde troet det?

I dag var min første gang på ryggen af en ismule. Fed oplevelse. Endnu mere grænseoverskridende var det, at mødtes med en “gammel” veninde, som jeg ikke har set i 5 år pga noget fnidder fnadder. Vi fik kontakt til hinanden for kun et par dage side via Facebook. Og i går inviterede hun mig med ud og ride skovtur på hendes fantastiske ismuler på den anden side af Hjallerup. Det var skønt at se hende igen efter alle de år. Kan mærke, at jeg har savnet hende, rigtig meget. Så er helt høj over dagen i dag. På alle måder. Det føles godt at tage tyrene ved hornene og få set hinanden og komme videre. Forhåbentlig sammen ?

Det er jo også fars dag i dag og jeg fik lavet en kage til René. Bare for sjov. Havde set et opslag på Facebook om en konkurrence, hvor man kunne vinde sådan en kage til en heldig far ? Tænkte det kan da ikke være så svært at lave. Og fik i gang. Resultatet blev da ok? En pat kage lavet ud af hindbærsnittedej.

René blev også glædeligt overrasket over kagen ?

Husk hyggen

Inden jeg tog ud til Tina, hyggede Chili og jeg med god morgenmad og lidt tv. Hun blev hentet af sin far og søskende lige inden jeg kørte.

Da jeg kom hjem fra rideturen var Mads og Søren på besøg hos gederne. Skøn overraskelse.

Leave a Reply

Skriv et svar