Indkaldelse til operation

Det er lidt med blandede følelser, at jeg læste indkaldelden til operation, som pludselig kom meget tæt på. Allerede her i uge 30 skal det ske.

Tænker meget på hvordan det vil påvirke mig, at få fjernet min livmoder. Min kvindelighed? Har født tre sunde og raske børn og skal ikke have flere. Men alligevel føles det trist. Kan ikke helt forklare det.

Men på den anden side bliver det dejligt at få et normalt liv igen. Sådan her er der ingen der skal have det og leve med. Kan ingen ting som før. Blodmangel er godt nok ikke noget at kimse af.

Bare det at gå nogle få meter, er udfordrende for mig pt. Sådan plejer det jo ikke at være. Bliver hurtigt forpustet og stakåndet, det sortner for øjnene og jeg er så forbandet træt. Hele tiden. Konstant. Tager mange hvil i løbet af dagen og kunne sove dagen væk, hvis jeg fik muligheden.

Min livmoder er syg og derfor skal ud. Den gør mig i hvert fald syg. Håber det hele kommer til at gå godt. Frygter operationen, men glæder mig til at gå et normalt liv igen uden konstante blødninger.

Andre der har fået fjernet deres livmoder og som kan fortælle lidt om det? 🍀


Leave a Reply

Skriv et svar