Hytteferie på Asaa camping

Fantastisk ferie vi har haft på Asaa Camping i en af deres fine små hytter. Vi havde to veninder til ældstebarnet med også. Så der var fuldt hus, men det gik bare så godt. Vi er helt opløste og har fået svømmehud mellem tæerne af alt det pjasken i poolen.

Vi var super heldige med vejret. 25 grader og næsten fuld sol under hele opholdet. Der regnede kun lidt om aftenen to dage, hvor vi alligevel var trukket tilbage til hytten. Ferien blev brugt på Campingpladsen det meste af tiden, med kun en kort afstikker til stranden en af aftnerne. Ungerne hyggede sig nemlig sådan på pladsen og fandt nye venner, som man nu skal på en campingplads. Det er hygge. Savner faktisk campinglivet, men så er set jo godt man kan låne en hytte.

Desværre måtte manden afbryde ferien dernede og smutte hjem. Han fik konstateret lungebetændelse og havde over 40 i feber. Arme mand. Så han havde det altså bedre hjemme i sin egen seng. Heldigvis viste prøverne på sygehuset ikke andet galt med hans lunger. Og han fik en masse piller med sig hjem i stedet. Nu venter vi bare på han bliver rask igen.

Asaa Camping er en lille, men hyggelig campingplads. Nye faciliteter og en skøn pool og vigtigs af alt…. pladsen er ikke overrendt af mennesker.

Leave a Reply

Skriv et svar