Hyggeligt selskab…

Har været til Majfest i børnehaven. Det var nu hyggeligt nok. Men sikke da en stresset aften med alle de mennesker, der var mødt op. Chili var så sød på scenen, da de skulle optræde og sang flot med. Vi fik noget godt at spise og fik hygget med de andre dernede. Da vi kom hjem, “smed” John ungerne og mig af herhjemme og drønede videre til Oasen sammen med Svend Åge. De ville lave de sidste ting dernede. Bitten og Jørgen kom forbi med nogle ting jeg skulle bruge til i morgen og vi delte lige en flaske rødvin med Harley, bordet og min PC. hæ hæ. Ja, Harley kom ind og med sin klodsede hale fik han væltet et par glas ud over det hele. Der skete heldigvis ikke noget, andet end lidt, der skulle tørres op. Men, dejligt de kiggede forbi og underholdte mig, mens John var ude og føjte. Vi fik også fundet noget mere musik til i morgen aften og Jørgen og Bitten har et anlæg vi må låne til i morgen aften. Det er bare SÅ fedt! Så skal det hele nok blive rigtig godt. Glæder mig sindssygt meget til i morgen aften.

Og så må jeg vist hellere også selv ud med det… Inden John får den store ære. Jeg lavede min første TRAILER-BULE i dag.smiley Jeg havde 100 ting i hovedet og skulle skynde mig afsted + min far ringede midt i det hele… BUM sagde det.. Jeg havde glemt, at jeg havde en trailer koblet bagefter Mondeoen. Jeg tog dog beklædningen af inden i bilen og fandt en gummihammer. Det hjalp noget på det. MEN FOR S….. det var noget LORT! Arrrrrrgggghhh. Og hvad gjorde John, da han hørte det? Han skreg af grin! smiley

Leave a Reply

Skriv et svar