Hjemme igen i ejet hjem

Underlig fornemmelse at være i ens eget hus og det ikke føles som ens hjem. Kom hjem lørdag til et gennemrodet hjem og 5-6 biler i fuld gang med at hente ting og sager. Huset var gennemrodet, selv ungernes værelser. Det var så klamt og væmmeligt! Et er man går fra hinanden og man flytter fra hinanden – men den her måde det er blevet gjort på, er simpelthen under lavmålet. Er også ufatteligt skuffet over den familie, der har været ens familie de sidste 3 år – opfører sig sådan her og behandler mig og ungerne på den her måde. Føj for en dårlig smag de må have i deres mund! Ja, undskyld jeg siger det. Har 3 unger der var skræmt i lørdags, da de så alle de biler og mennesker der rendte ind og ud af MIT og deres hus og kom ind og så de havde været igennem ALT. Og man samtidigt skal stå og trøste ens børn ovenpå den oplevelse, samtidigt med man skal rejse sig igen og være mor for dem.

MEN pyt nu med det. Vi kom på plads i eget hjem i går søndag. Vi fik samlet de nye møbler og fik styr på alt roddet og smidt en masse sager væk. Huset blev vasket ned og gjort rent. Sikke en dejlig følelse. Nu kan vi trække vejret igen og se frem ad. TV og streaming tjenester blev sat op på ny og nu er vi selvkørende igen!
Jeg mangler stadig en hel masse ting og ting jeg ikke rigtig kan undvære. Men en ting ad gangen. Det skal nok blive godt – det er allerede rigtig godt.

Lørdag mens huset blev ryddet var ungerne og jeg på tur til Teglværksøerne og efterfølgende tog vi op i sommerhuset og hyggede til om eftermiddagen. Dejligt med godt selskab.

Lørdag aften blev vi alle inviteret til Racklette og Gameraften i Brønderslev. Det var bare en rigtig sjov og hyggelig aften med alle ungerne. Vi fik spillet en masse spil og havde konkurrencer mod hinanden på kryds og tværs og må sige at familien “Berg – Klanen” vandt stort – de fleste af gangene. Hæ hæ. Dejligt at komme lidt væk fra det hele. Vi valgte at sove deroppe og de største af os fik set lidt gyserfilm i de sene nattetimer.

Søndagen blev så i stedet brugt på at få styr på huset! OG WOOW det kom vi! Er fandme stolt af os selv. Især ungerne. De er fandeme seje i alt det her.

Leave a Reply

Skriv et svar