Har nu officielt en teenager i huset

Chili fyldte 13 år i dag. Det er jo helt vildt. Mors lille pige, er blevet teenager? ???

Vi vækkede hende med morgensang, gaver og morgenmad. Den første gave hun fik var en nøgle, der var pakket ind. Den undrede hun sig meget over. Men fandt hurtigt ud af hvad den var til. Hun blev godt begavet med en ny mobiltelefon samt panserglas og cover, en ny cykel og 2 ekstra huller i ørerne samt to øreringe. Tror og håber på hun har haft en dejlig dag. Mads, min søster og forældre kom og fejrede hende. René lavede god mad. Chilis livret. Flødekartofler og hamburgerryg og så isbåde til dessert.

Hun anede intet om, at vi havde bestilt tid til huller i ørerne. Så da jeg tog hende med om eftermiddagen ud og køre, var hun ved at gå til af spænding. Hun anede simpelthen intet om hvad det kunne være. Hun havde spurgt så sent som i sidste uge, om der snart blev lukket op for det med at få lavet huller i ørerne. Fejede hende bare af med, at alt stadig var lukket, grundet corona. Den godtog hun, heldigvis. MEN, ork så glad hun blev. Det var den bedste gave, sagde hun flere gange.

Om eftermiddagen havde vi købt Kaj-kager, kakao og boller med hjem som vi fik på terrassen.

Hun skulle lige prøve hendes nye (store) cykel. Den er lidt høj i det til hende, men René fik den fixet lidt ned i sadlen. Så nu går det bedre.

Ny mobiltelefon kunne få smilet frem på den trætte teenager

Der blev også tid til det årlige tandlæge besøg. Alle tre unger fik tjekket bisserne. Alle havde heldigvis fine tænder.

Fønne i tandlægestolen for første gang
Leave a Reply

Skriv et svar