Fordriver tiden sammen med hundene…

Mens pigerne er på ferie holder jeg sommerferie sammen med mine to drenge, Keld og Finn. Vi får gået nogle ture og kommer i hundenskoven sammen med vores nye hundevenner. Det er altid så hygeligt. Ellers har jeg tilbudt min hjælp til Dronninglund Cup’en på Hjallerup skole. DCH hjælper derinde med at stå “vagt” og det ville jeg også gerne være en del af. Det er nu hyggeligt og minder mig meget om dengang man hjalp til på Rakkeby skole under Dana Cup.

I går var jeg også til en meget spændende jobsamtale i Sæby hos et firma i stor fremdrift. Sad og snakkede i 1 1/2 time om løst og fast og blev vist rundt i firmaet og vist det kontor der forhåbentligt bliver mit smiley. Det tiltalte mig meget og kunne godt se mig selv arbejde der. Så nu venter jeg bare på de ringer om man er købt eller solgt. Altid nervepirrende! Kryds fingre for mig!!! smiley

Leave a Reply

Skriv et svar