Fedtetillæg…

I går aftes bestemte vi (John og jeg) os for at vi ville bage. Så vi bagte kage til mit arbejde og John bagte dejlige grove boller til madpakkerne og morgenmaden. Hyggelig torsdag aften mens ungerne var i klub. Håber da kagen giver lidt fedtetillæg på jobbet?!?! haha

Onsdag holdt Lotus og jeg fri. Lotus skulle til specialundersøgelse og scannes igen. Vi skal have tjekket hendes blære og endetarm. Hun døjer rigtig meget med at tisse om natten i sengen og har også mange uheld om dagen. Rigtig synd for hende. Men nu har vi endelig fået medicin for det. Noget hormon som skal hjælpe hende og som hun ikke danner endnu. Vi krydser fingre for det virker!

Noget andet er, at det ikke går så godt med Amigo på rideskolen. Han var desværre blevet sparket af en stor hest og havde fået en ordentlig flænge og er faktisk halt nu. Nu går vi bare og venter på han heler, så de kan få lov at prøve at ride på ham. Men det tegner ikke så godt, når nu han ikke kan enes med de andre på rideskolen. Han kan jo ikke rigtig få enefold sådan et sted. Vi må se. Jeg venter i hvert fald spændt på en opdatering fra rideskolen. Nu har han været der i 2 uger.

Leave a Reply

Skriv et svar