Farvel til min Fiat – version 1.0

Fiat’en blev i dag erklæret totalskadet. Færdig. Kaput. Og heldigvis skete der ikke min John og de andre i ulykken noget alvorligt. Alle er stadig godt rystet. Forståeligt nok.
Ved godt det bare er en død ting. En bil. Men den betød meget for mig. Så meget, at andre nok ikke kan forstå det. Den betød frigørelse af et meget usundt, kortvarigt forhold og det at miste mit ståsted, min og ungernes base. Alt det man havde bygget op og forlod. Den bil var “gaven” til mig selv, en belønning, en sejr. Den var beviset på at jeg kom videre på så mange områder. Min drømmebil. Mit nye liv. En ny start.

Heldigvis er der en ny dag i morgen – og “bag skyerne er himlen altid blå”. Har i dag fået takseret Fiat’en og faktisk også skrevet under på en ny bil. Den får vi hjem i næste uge. En ny lille fræk Fiat500 Cabriolet. Nyere og med ganske få kilometer i hjulene og så endda tonede ruder. Whats not to like? 😍

Snart er det velkommen til min nye Fiat 500 cabriolet version 1.2 🇩🇰

Leave a Reply

Skriv et svar