Far i Tyskland, mor hjemme…

I dag tog John og svigerfar til Tyskland efter ting og sager til min 30-års fødselsdag. Det er bare super-dejligt, at de gad. Det lød til de havde fået det meste på den liste, jeg havde skrevet til dem. Perfekt!

Ungerne og jeg sov dejligt længe i dag og tog derefter ud for at handle madplan til den kommende uge. Det gik hurtigt og smertefrit. Lidt inden middag var vi oppe hos Moster. Vi skulle op og se på hendes internet. Desværre kunne jeg ikke hjælpe, da det åbentbart er routeren, der er stået af. Vi fik lidt frokost og Chili var med morfar nede og kigge på en (måske) kommende fødselsdagsgave. smiley Lotus tog sine første rigtige skridt igennem mosters lejlighed! Det var SÅ vildt, at se det! Jeg kunne tude af glæde. Selv Chili var helt rørt og jublede helt vildt over sin dygtige søster.

Tøserne og jeg har ellers fået gjort rent nedenunder. Det halter lidt med værelserne ovenpå. Lysten er der bare ikke rigtigt. Chili og jeg leger i stedet “politi” og Lotus får sig en bette velfortjent lur imens.

Leave a Reply

Skriv et svar