Familietid og Mors Dag..

Der gik ikke mere end et par dage, så havde jeg tilladelse til at skyde med våben i skydeklubben af politiet. Det var bare dejligt og jeg glæder mig allerede til vi skal af sted næste gang. Vores fyr drillede desværre, da vi kom hjem fra skydningen i sidste uge. Det havde smidt vandet. Gode råd var dyre – ja, det tænkte jeg i hvert fald. Sådan en VVS regning kan godt løbe op. Heldigvis var det “bare” en lille paknik dims, der var blevet mør og en ny kostede 7 kr. i maskinforretningen. Heldigt for os. Så skulle der lige indstilles lidt på fyret og så var der heldigvis varmt vand igen til badevandet. Pyh ha. Er glad for René er så fiks på fingrene og kan fixe ting, nemt, hurtigt og ikke mindst billigt!

Ænderne har også fået lavet fin andegård indendørs. Og snart får de også en kæmpe udendørs andegård og det samme gør hønsene. Dog får de en hønsegård.

Mads kørte mig på arbejde fredag morgen og lånte bilen. Han havde nogle ting han skulle ordne i Frederikshavn. Så det passede med, at han kunne hente mig på vej hjem, da jeg fik fri på DMT. Perfekt. Vi hyggede så med Den Ternede Ninja og Nachos fredag aften. Perfekt fredags-hygge.
Lørdag var vi til Brunch i Ørum sportsforening. Mads, Chili, René og jeg. Det var nogle hyggelige timer og rigtig god mad. Det var et godt arrangement og vi glæder os allerede til næste gang det bliver afholdt. En gang i august.

Vi inviterede os selv på grill mad hos mine forældre i Rakkeby og inden vi tog derop, rundede vi lige Rhododrendron-parken i Brønderslev. Amen gu, så smukt, der var dernede med alle blomsterne, der var sprunget ud.
Vi havde nogle hyggelige timer i Rakkeby og jeg fik også givet AG en tidlig mors dags buket. Traditionen tro. Det manglede da bare!
Søndag var det mors dag og jeg blev forkælet med en smuk buket (Tak til René for at hjælpe ungerne med at købe en buket), en æske chokolade (Tak til ungernes far for at huske dagen), en flot tegning af Lotus og en lækker kurv med lækkerier fra mine forældre. Føler mig meget heldig.

Ea, Jakob og Felix kiggede forbi til kaffen og de blev og grillede med til aftensmaden. Det var bare super hyggeligt. Og Lotus og Phoenix kom hjem og nåede også at hilse på og lege med Felix. Der var liv og glade dage i huset i går aftes, kan i tro. Så dejligt. Humørkontoen er tanket helt op til en ny uge sammen med ungerne. Det er virkelig dejligt at have dem hjemme igen. Nu skal vi bare hygge det bedste vi har lært den kommende uge. Og bare nyde hinanden. Vi startede dog ugen ud med en god omgang lusekur. Virkelig trælst. Men nu fik vi den helt store tur fra apoteket. Og skal igen inden de bliver afleveret hos deres far. Så håber jeg, vi er de lus kvit snart! Men hvis man laver et lille ritual ud af kæmningen, så er det ikke så slemt, at tjekke lus hver aften inden sengetid. Det skal bare gøres.

Leave a Reply

Skriv et svar