Et herligt gensyn

Lørdag aften havde vi besøg af Mette og Jesper til spisning. Det var et herligt gensyn. Er virkelig glad for Mette og jeg har “fundet” hinanden igen og vores mænder klinger så godt sammen også.

Vi fik indviet vores nye Hammershøi tallerkener

René fik bikset nogle lækre drinks sammen. Jeg var især vild med Champagnebrusen. Mums ? Han kan altså nogle tricks den mand ?

Ungerne var kommet på weekend oppe hos deres far, så vores gæster kunne snildt låne teenagerens værelse.

Er værelse med udsigt, eller noget

Vi sluttede af med morgenbord og en masse planlægning af næste arrangement vi skal afsted til som skal være sammen med alle vores unger. Der glæder jeg mig til. Men mere om det senere. Nu vil jeg pleje mine tømmermænd ???? – så jeg kan være frisk og oplagt til ungerne kommer hjem til os senere ❤️

Og så lige dagens billede af bette Niels ❤️
Leave a Reply

Skriv et svar