Erik er fundet

Endelig er Erik tilbage. Han har været savnet ❤️ Er så glad for han er her og har det ok.

Min absolut ynglingsret

Manden lavede min ynglingsmad i går aftes. Det sætter jeg stor pris på. Kom hjem til et rengjort hus og hestene havde fået ordnet hove. Elsker han går all in med det hele på gården.

Lotus, Chili og Emma er også klar til fastelavn nu. Chili havde Emma med hjemme i dag og spise med. Så hyggeligt. Så fine de er. Er spændt på om Lotus når at komme til tøndeslagning i morgen, da hun har fået en akuttid hos tandlægen kl 8 i morgen tidlig. Hun har haft ondt i en tand de sidste par dage, og jeg blev ringet op fra skolen i dag. Fik heldigvis en tid i morgen tidlig. Hun er heldigvis ved godt mod og har ikke ondt hele tiden. Seje pige. Er også glad for jeg måtte “Få” hende hjem op til fastelavn, så jeg kunne få lov at sminke og gøre hende klar. Så må vi håbe, hun når at være med. Om ikke andet, så får tandlægen da et grin over at have en bambi i tandlæge stolen ?

Leave a Reply

Skriv et svar