Endnu et teenageværelse er færdigt

Bonusdatterens værelse blev her i ugen færdigt. Held i uheld at være hjemme pga Corona – men heldigt at pigerne selv kunne få malet rummet og nu står det klart til at sove i. Gardinerne kom min far og AG med som vi havde fået bestilt hjem i Jysk. Vupti – og så var de oppe. Så skal vi bare have sat gardiner op hos Lotus og Fønne samt hos Chili. Men det går som smurt – så det er hurtigt klaret. Det ser også godt ud at det gamle brune skab fik en overhaling med ny hvid maling. Det blev et helt nyt rum og virker større nu pga. det er lysnet så meget op.

Jeg har fået lov til at have kontor på bonusdatterens værelse mens vi arbejder hjemme. Det er dejligt. Jeg er dog noget ramt i dag. Det var jeg også begyndende i går. Træt og ondt i kroppen overalt. Snottet, tør hoste og den ondeste hovedpine. Ingen feber dog. Men dopet med panodil – så måske det holder feberen nede. Føler mig feberramt. Fryser og har det utilpas. Øv med øv på. Godt jeg kan sidde stille og roligt og arbejde hjemmefra. Ungerne er i bedring nu, heldigvis. De har været hårdt ramt de stalker.

I går blev vi atter engang forkælet af teenageren der lavede Karrysteg Oksekødsret med chili. Det var stærkt, men rigtig godt. De “små” og kræsne fik stegt kylling og pommes – det var nu heller ikke så tosset.

Leave a Reply

Skriv et svar