En lille nat-hilsen herfra…

Det er nu lidt svært at skrive blogindlæg, når man vender op og ned på døgnet. Hvornår var i går… i morges…. i aftes… osv… Så hvis jeg kludrer lidt i det, ved I hvorfor.
Jeg vågnede ved en 14 tiden og gik i gang med at fodre dyr og ellers gøre mig lidt klar. Hentede ungerne og fik dem hjem i deres gymnastiktøj og så af sted ned i hallen. John ville gå i gang med at fuge bryggerset. Glæder mig til at komme hjem og se det og er lidt spændt på, om jeg kan komme den vej ind. Jeg mødte glad og veloplagt ind på job og sidder nu her på 2. nattevagt i træk. Jeg har fri, onsdag og skal først møde ind på job torsdag. Det er skønt – for har en plan om at tage ud med hestene torsdag. Der er også en bette gave, der skal købes til lille Milla, der holder
fødselsdag på lørdag.

Leave a Reply

Skriv et svar