En lille forskrækkelse

Måtte tage hjem fra job tirsdag fordi jeg begyndte at styrtbløde. Det ville ikke stoppe igen og stoppede først i går og efter 2 lægebesøg og undersøgelser samt en tur på akutmodtagelse i Hjørring. De kunne ikke finde årsagen. Blev undersøgt, målt og vejet 117 gange, men alt så fint ud. Nu er jeg beordret i ro indtil smerter og blødningen stopper. Men puha hvor blev jeg forskrækket i går og især fordi det ikke ville stoppe igen. Det var grimt.

Kæresten var så sød at komme ud til mig om aftenen, da jeg kom hjem og forkælede mig. Han havde også pyllerpakke med i form af en masse værktøj. Mangler værktøj og det har været på ønskelisten til jul. Elsker det. Elsker ham ❤️

Ungerne forkælede deres mor med hjemmebagte boller da jeg stod op efter en lur. Elsker simpelthen de unger så højt ❤️❤️❤️

Leave a Reply

Skriv et svar