EKKO Hjallerup – et besøg værd!

I dag var vi også en tur ude og se kunstværket – EKKO – i Hjallerup! Jeg er ovenud begejstret. Så fedt lavet. HOLD NU OP! Ungerne synes også det var rigtig skægt og fik lang tid til at gå med at råbe og skrige og bare storme rundt derinde. Det er absolut et besøg værd! Og så koster det jo gratis at tage derind.

Dagen i dag – eller i hvert fald de sene eftermiddagstimer – er gået med familiehygge. Vi har set tegnefilm med ungerne og hygget med slik. Til aftensmad fik vi toast foran fjerneren. Ren hygge.

Nu sidder jeg på job og sidder og grubler over dagens strabadser. Skal nemlig på sygehuset i morgen og blive koblet på en døgnmåler, der skal måle min hjerterytme i 1-2 døgn. Det er allerede kl. 13:15 og jeg have totalt svedt den aftale ud. Må nok hellere tage derud og få koblet mig til apparatet, selvom det er lidt trælst, når jeg ikke får så meget søvn efter nattevagt.

Leave a Reply

Skriv et svar