Du ser SÅ træt ud!

Måske hører du til dem, der kan finde på at sige til folk, at de ser trætte ud. Men hold nu op – med det samme! – med mindre man kender hinanden rigtig godt.

I dag var der én, der kommenterede IGEN over for mig, at jeg ser SÅ træt ud. Jeg hader, som i virkelig hader at få sådan en dum kommentar. “Du ser træt ud”. Jamen, tak skal du have. Måske er jeg ikke 100% frisk og klar på dagen, måske er det ikke min allerbedste hår- eller makeup-dag, men sådan en kommentar er da i alt fald heller ikke noget, der frisker op og gør min dag bedre. Som i overhovedet IKKE!

Man kunne i stedet spørge på en mere positiv måde om man har det godt, eller hvordan det går? Så har man måske mere lyst til at dele hvis det går knapt så godt, eller man har sovet elendigt om natten eller noget helt, helt andet.
Det er langt mere rart og også høftligt på den måde, og det vil give en positiv energi, fremfor en negativ kommentar om ens udseende.

Eller hvad synes du?

Leave a Reply

Skriv et svar