Det var første uge i det nye år og på det nye job.

Så nåede vi fredag og wooow hvor har ugen gået stærkt. Heldigvis føles det ikke så voldsomt med opstarten mere. Og bare det man føler man gør sig nyttig i arbejdet, det er skønt og samtidig lærer en masse nyt – det er fedt. Supersøde kollegaer – især i mit team på 4 “mand”. Synes virkelig vi klinger godt. Og har glædet mig til at komme på job HVER dag og vi har grinet en masse sammen og af hinanden. Dejligt med arbejdsglæde.

Det går også fint med Jan. Han virker nem og tilpas i sit nye hjem. Og vi får sovet om natten. Jan er kommet ned og ligge ved siden af min seng og det kører bare. Han holder sig i ro og holder sig ren hele natten.

Vi har opsagt Hellofresh. Vi fandt noget knapt så lækkert i vores oksekød her i ugen og så var det bare nok for os derfra! Nu har vi aftalt vi skiftes til at lave mad i de ulige uger i stedet for. Så bliver det også lidt sjovere og varieret. Hellofresh kører meget med de samme smagsoplevelser og retter. Er bare kørt så træt og halvdelen af gangene får man ikke alle ingredienser med eller også er der andre fejl. Så irriterende.

Nu er det velfortjent weekend. Vi skal bare være hjemme og socialisere Jan og et bette visit ud til familien i Aalborg. Og have playdate med hvalpene. Det glæder jeg mig til. Deres hvalp er 8 måneder. Ham har vi heller ikke hilst på endnu. Så det bliver spændende.

Leave a Reply

Skriv et svar