Det lugter lidt af ferie

Det lugter lidt af ferie, når man ikke skal smøre madpakker, lave mad og finde tøj frem til de små. Nøj, hvor er jeg forkælet af dem derhjemme. Sætter utrolig stor pris på min bedre halvdel gider stå op sammen med mig og lave morgenmad til mig inden jeg skal på job.

I går fik vi sat de sidste sider på vores shelter. Nu mangler vi bare taget. Tager et ryk mere i aften, når jeg kommer hjem fra job.

Kaninerne bliver sødere og sødere. De er forresten klar til at flytte hjemme fra søndag i uge 31 – så hvis du mangler en lille bitte kanin, så sig bare til.

Kan man andet end at elske sin lille Fiat Cabrioet? NEJ vel – nøj hvor er det bare luksus at pille taget af når man kører hjemover fra job. Den fedeste lille bil jeg nogensinde har haft. Siger det bare!!

Leave a Reply

Skriv et svar