Det “går” fremad

Er så glad for vi er begyndt at kunne komme ud og gå igen – turene bliver så små længere og længere. Det gør altså noget ved humøret at komme ud og få luftet tankerne og rørt sig lidt. Nu kan jeg gå turen omkring Fakta og ind gennem industrien hjem eller vælge turen ud til Vandtårnet og retur. Jow jow. Små skridt! Men bedre end ingenting, ikk?

Aftensmaden i går var en af livretterne igen fra HelloFresh. Desværre synes vi der var lige lidt nok i måltidet i går. Vi gik i hvert fald småsultne i seng. Øv. Var ellers huset rundt i går aftes for at se om vi kunne opstøve lidt ekstra til ganen. Men niksen, vi måtte gå i seng med lækkersultne maver. Det går også nok. Er også gået tidligt i seng de sidste par aftner. Har haft brug for det. Er i hvert fald meget mere veludhvilet disse dage.

Vi er så småt også begyndt at tænke på vintersæsonen. Den starter jo lige om lidt – og så skal vi ud og vinterbade. Glæder mig faktisk helt vildt. Det er et skønt ritual. Tidligt op, ned og dyppes, op i en varm bil og en lille skarp, hente morgenbrød på vejen hjem og bare hygge. Man bliver så dejlig frisk og høj på den oplevelse!

Leave a Reply

Skriv et svar