Det er bare ikke mit år i år

Har lagt syg siden tirsdag med høj feber. Troede egentlig “bare” det var en almindelig omgang influenza, men havde ikke rigtig andre symptomer andet hovedpine og slaphed. Ungerne og John har og har haft feber også i denne uge sammen med snot og ondt i halsen.
Det var jeg dog forskånet for.

Forhistorie: For 14 dage siden blev jeg voldsomt krattet af vores syge kat, Arne, i forsøget på at redde ham pg give ham medicin. Det var ret heftigt men fik renset sårerne godt og der var ikke rigtig noget at mærke på det, før i forgårs hvor ”såret sprang” med betændelse. Av for satan.

Så oveni feber har jeg haft ondt i foden. Begyndte dog at blive en smule bekymret da såret omkring blev lilla og rødt og hævet. Så en tur til lægen med høj feber og videresendt til akutmodtagelsen i Hjørring med mulig blodforgiftning. Et skud penicillin og tabletter og til kontrol om 2 dage. Hvis det ikke virker skal jeg have skåret foden op og tømt den for betændelse. Føj! Det er bare ikke mit år i pr.

Leave a Reply

Skriv et svar