Den læææængste dag…

Tror virkelig aldrig jeg har haft sådan en lang dag. Tog på arbejde og havde endda tidligere fri, fordi min leder skulle afholde nogle samtaler på vores kontor – og så kunne jeg ligeså godt tage hjem. Bliver så ringet op af John, at vores heste er ude. Men er dog inde igen. Vores søde naboer havde fanget dem i samarbejde med nogle forbikørende. Men, jeg ville nu alligevel skynde mig hjem og tjekke op på det og sikre mig, at der ikke var hul i hegnet. Brutus stod så stadig nede hos Arne og Birte og Jens havde de andre fået ind igen. Han var jo smuttet ud, da de prøvede at få Brutus ind til ham. Tsk tsk. Men, er glad for der kom styr på det hele.
Svend Åge bød på et glas rødvin og vi fik lige en sludder for en sladder inden jeg drønede til Hjallerup for at handle ind til madplanen.

Ungerne blev hentet og vi skyndte os hjem for lige at hilse på far, og bytte bil. Afsted det gik for mig. Jeg skulle ud og køre med min kørelærer. Far lavede mad og jeg var hjemme halv syv. Fik noget hurtigt at spise og så ud og træne kvadrilleprogram med Mette-pigen. Er lige kommet hjem og nu venter bad, madpakker og lidt klargøring til fødselsdagen på lørdag. Jo jo! Jeg keder mig da ikke smiley

Leave a Reply

Skriv et svar