Den bedste lørdag…

Blev da helt rørt og glad over alle dem, der skrev på Facebook, sms og ellers ringede i går og lykønskede mig – ja, os! Det er virkelig noget, der betyder noget. Det er simpelthen så godt, at jeg endelig har fundet et job – et job jeg virkelig har ønsket mig. Vi har ikke helt fattet det endnu. Men, det bliver virkelig så godt for mig, ja – for vores lille familie, det er helt sikkert. Tak til alle jer, der var så søde i går. Blev helt rørt.

John købte champagne og blomster med hjem til mig i går. Virkelig sødt af ham. Vi købte ind til noget lækkert mad og Mette, Lasse samt ungerne kom og spiste med om om aftenen. Vi grillede og fik så meget lækkert mad. John tryllede godt nok i køkkent/på grillen i går. Det må man gi´ham!
Om eftermiddagen var John ovre hos Lasse og rode med bil. Chili tog med, så kunne hun lege med Morten i mens. Lotus og jeg joinede dem senere. Vi tog en frisk lille gåtur derover og fik en kold med.

Huset fik også lige en overhaling i går. Fik pudset vinduer og hvad der ellers lige trængte. Virkelig lækkert.

Dagen i dag er stadig ikke planlagt. Hvis vejret havde været godt, havde vi gået i gang med at kalke. Men det er jo ikke så nemt, når det regner.. hmm.. Men, mon ikke vi hitter på noget. John sover endnu. Ungerne og jeg er oppe og i fuld gang med dagen. Vi var oppe 5.40. Jo jo, vi får da noget ud af dagen! smiley

Og så lige et stort tillykke til naboerne med deres lille Prins. Vi glæder os til at hilse på den lille fyr.

Leave a Reply

Skriv et svar