Camping & Familiepark West 

I dag er overskuddet der til et lille indlæg. Langt om længe. Jeg ville vente med dette indlæg til jeg var mere frisk i hovedet og måske ikke så farvet af negativt sind og smerter. Kom med familien til Ringkøbing efter mange overvejelser. Jeg kunne ikke være derhjemme og passe mig selv og synes alligevel heller ikke kan kunne sende kæresten afsted med 5 børn. Vi havde mine tre børn med og kærestens søn med. Bonusdatteren ville ikke med alligevel. Vi inviterede min den stores kæreste med istedet og var vej om Ranum efter ham derned. Turen derned var lang og med en del smerter. Men ellers fik jeg bare lov at sove og slappe af alt det jeg ville, så klarede kæresten og vores skønne børn resten. Kæresten har været helt fantastisk og bare været der for mig og familien. Han er min egen lille supermand, ja han er ❤️
Kæresten og ungerne havde en dejlig ferie og fik badet, spillet minigolf og sejlet i cykelbåde. Det blev også til lidt ture ind til byen og kigge i genbrugsbutikker og loppemarkeder. Om aftenen spillede de og nogengange jeg også spil. Er glad for jeg kunne være med dernede og tiden føltes ikke så lang. Og dejligt med luftforandring.

Valget faldt på Camping & Familiepark West ved Ringkøbing fordi de reklamerede med store 8-personers hytter samt badeland og en park med masser af sjov for børnene. Ideen var også meget god, men alt var slidt, gammelt og lignede mest af alt et efterladt sted. Helt spøgelsesagtigt. Der var kun én hytte i denne størrelse og den lå inde i det de kalder parken – langt væk fra alting. Hytten var slidt og gammel. Brandalarmen var ikke eksisterende og selvom vi påpegede det, blev der ikke gjort noget ud af det. Personalet var sure og der var ingen kundeservice what so ever. Campingpladsens egne børn var en pinsel mod gæsterne og opførte sig uhøfligt og grovt overfor andre børn og voksne. Vinduerne i hytten kunne ikke åbnes. Kun ovenpå, og de var ved at falde ud, når man åbnede dem. Parken som de kalder den, lignede mest et sted hvor Dalgårds Tivoli havde efterladt deres gamle forlystelser, de hvinede og skreg og slog gnister og kunne ikke altid køre rundt uden en voksen skulle skubbe på. Skrald lå smidt rundt omkring i hjørnerne. Alt trængte til et nyt bræt eller en ordentlig gang maling. Skraldespandene rundt på pladsen blev ikke tømt i den uge vi var der. Eneste plus var campingspladsens egen lille købmand, her var der et godt udvalgt og priserne var faktisk rigtig fine. Det samme var det med priserne i deres Grillbar og de prøvede at lave lidt for ungerne: snobrød og poolparty. Føler mig dog lidt snydt ud fra se billeder de i forvejen havde tegnet sig af pladsen. Tænker billederne er 20 år gamle (eller sådan noget) på deres hjemmeside. Alt i alt hyggede vi og børnene os, men synes alligevel ikke det var alle pengene værd.

Her kan i måske se og forstå hvad det er vi mener:


Leave a Reply

Skriv et svar