Bytur med Michala…

Mor her var i går aftes med Michala i byen. Vi startede ud med en god omgang Hockey i Gigantium. Aalborg vandt 3-1 mod Frederikshavn. God træningskamp og så var der 3 gratis fadbamser til hver – så vi var kommet godt i stemning, da vi tog bussen fra Gigantium. Vi valgte at slå os ned på havnen sammen med en masse andre. Vi havde rødvin og plastikglas med og musikken sørgede Michalas mobil for. Det var simpelthen så hyggeligt. Da vi havde fået drukket ud, tog vi ind i Gaden og besøgte de forskellige dansesteder. Dansebaren var blevet vildt flot og havde skiftet look, der var vi lidt tid. Robin var vi også en del på. De spiller rigtig godt musik og vi fik rigtig danset derinde. Vi sluttede af med en god omgang Mc Donalds mad og tog så bussen hjem til Storvorde. Vi var hjemme ved 2-tiden. Så det var ikke den vildeste bytur. Michala vækkede mig i morges kl. 8 og vi fik lidt morgenmad og kaffe og så kørte Michala mig ud til Fiaten ved Gigantium, så jeg kunne være hjemme inden 10. Chili sov hos Morten, så hende skulle jeg også lige have hentet hjem. Lotus og jeg fik handlet lidt lækkert ind og på vej hjem fik vi hentet Chili. Det var ellers meningen at vi skulle have været i Uggerhalne ved middagstid – men, Chili var fuldstændig overkørt og hysterisk da hun kom hjem – så hun skulle lige “nulstilles”. En tur i seng med begge unger og så var de i godt humør igen, da de vågnede. J

eg fik solgt de to sidste grise mens ungerne sov. Perfekt. Da ungerne vågnede kørte vi til Uggerhalne – ud til far. Pernille bød på slik og cola og vi hyggede os rigtig meget derude. Fik kaffe og kage og så tog ungerne og jeg hjemad. Vi rundede lige Døgneren i Hjallerup. Vi skulle lige lege film til ungerne og film til mor og far + blande lidt slik. John skulle gerne komme hjem til aftensmaden her 18.30. Vi skal have Svinemørbrad med baconsvøb, Chili-Bearnaise sovs (Det er jeg noget spændt på at smage), ærter og hvidløgsbrød. Uhm. Rødvinen er også knappet op og ungerne har dækket et rigtig hyggeligt og fint bord.

Efter aftensmaden tager vi over med Anton til Birthe og Svend Aage. Birthe og Svend Aage har været på ferie og så har vi passet deres hund, Anton. Den 14. da Svend Aage holdte fødselsdag, var ungerne og jeg ovre og pynte deres hus op og stilte en kurv som gave til Svend Aage. Han ringede i dag og var meget overrasket og glad. Elsker at overraske folk på den måde.

Leave a Reply

Skriv et svar