Bonusfamilien på besøg

En dejlig weekend er ved at lakke mod enden. Fredag aften kom Renés den store pige og hendes lille familie på besøg. De har så været her hele weekenden. Mine unger har været hos deres far og fejret Chilis fødselsdag. Og så var der jo sengepladser nok til familien derhjemme. Kattekillingerne er også blevet kælet helt vildt meget for. Ungerne kunne slet ikke stå for de søde små.
Så ja, jeg har været “bonusmor” og “bedstemor” denne weekend, nu hvor mine egne børn ikke var hjemme. Det er nu nogle dejlige titler.

Vejret har dog ikke været med os. Men det gjorde nu ikke så meget. Vi klædte os bare på til det i stedet for.

I går var vi en tur rundt om Møllesøen og en tur nede i Oasen på legepladsen. Om aftenen pakkede vi bilerne og tog igen ned i Oasen og grillede og lavede skumfiduser. Mads stødte til og vi havde en sjov aften med “Bøtten er væltet” og en masse slåen-på-trommer. Beklager larmen til de uheldige naboer. he he. Ungerne havde en fest.

Oasen er virkelig et hit, når der var et vejr som i lørdags. Vi kunne sidde i læ og tørvejr i bålhytten og grille. Ungerne havde regntøj på, så de led ingen nød.
I går søndag, kom Renés den mellemste og hendes mand på besøg, da lige kom hjem fra Aalborg, så de kunne lige hilse på familien fra Sjælland.

Leave a Reply

Skriv et svar