Bare jeg har drømmene med mig

Hørte en sang med Nik & Jay i går på vejen hjem fra job. Den ramte mig med deres omkvæd:

Det’ lige meget hva’ dagen bringer
Lige meget hvor rejsen ender
Bare jeg har drømmene med mig
Så’ det okay, okay
Det’ lige meget hva’ dagen bringer
For hele verden venter
Bare jeg har drømmene med mig …

Nik&Jay – Forstadsdrømme

For det er jo så rigtigt – det hele skal nok gå, bare man har sine drømme med sig, ik? Det er i hvert fald dejligt at have drømme og endnu bedre når de går i opfyldelse.

John er syg derhjemme og har været det siden weekenden. Det er synd for ham. Håber snart han er frisk igen. Vi er jo helt alene i denne uge. Ældstebarnet er jo i praktik i Ranum Børnehave i denne uge. Det er gået godt indtil nu og hun er glad for at være dernede. Hun får en masse tegninger af de søde børn dernede.

Denne uge er også gået med HelloFresh – det er altså dejligt nemt, når vi bare er os to. I går var det fx. Tagliatelle med pesto og ovnbagte grøntsager. Det smagte herligt og der var rigeligt af det.

Det går pludselig også stærkt med projekt-boligsalg. Energi-manden kommer i dag og tjekker op på huset. Energi- og tilstandsrapport. Mandag kommer fotografen. Så det er bare dejligt, at det går så tjept.

Leave a Reply

Skriv et svar