Bare en dum dag i dag, hele vejen igennem

Fik et mindre chok i dag, da jeg modtog beskeden om gammel veninde er gået bort. Så ung en alder og med 3 børn efterlod hun sig.

💔🥀💔🥀💔🥀💔🥀💔

Det er så forfærdeligt. Kan slet ikke ryste det af mig. På jobbet flød bægret også over. Hovedet var fyldt og følelserne sad udenpå tøjet. Og så ovenikøbet grove videoer på TikTok fra nær familie mod min mand og jeg. Det er godt nok mere end man lige kan klare eller magter. Nu er det nok! Bare nok! Min mand er en voksen mand og tager selv sine egne beslutninger, det kan og vil jeg ikke kunne ændre ved. MEN jeg bakker ham op, 100% i sine valg i forhold til familien! Bliver bare så vred, når man ser hvad der var blevet skrevet. Forstår det ikke! Det gør bare situationen meget værre. Og parterne bliver drevet endnu længere fra hinanden.

Fik hanket op i mig selv og hunden og mødtes med de andre til hundetræning efter aftensmaden. Møgvejr, men heldigvis var det miljøtræning på banegården, så vi kunne træne indendørs. Nu er vi hjemme i varmen igen og hygger med serie og dyner på sofaen. Lige til at holde til 🥰

Leave a Reply

Skriv et svar