Back on track…

Så sidder jeg på min pind igen. Faktisk rart og vi har også bare haft en skøn aften her på vagten. Tv og te – og en masse gode grin samt et godt overlap med en kollega – så bliver det næsten ikke bedre.

Vægttabet går forrygende her hos os. John er oppe på over 8 kg som han har smidt og jeg har rundet de 6 kilo siden 7. januar! Det er gået over al forventning. Så skønt!
Jeg afleverede ungerne hos AG og FP i dag. De skulle op på en mini-vinterferie. De kunne næsten ikke vente og tasken blev pakket onsdag i en fart, så den var klar til om torsdagen, hvor de skulle af sted. Kl. 6.30 stod de ved min seng og ville af sted. Fik dem dog lokket til at snue lidt længere, da jeg jo også skulle på nattevagt om aftenen og gerne skulle have skrabet lidt søvn sammen. Det gik fint med afleveringen. Vi havde lillebror-Finn med, som synes det var sjovt at lege med AG og FPs Oda-hund.

I morgen, når jeg står op, skal jeg ud og køre med stor trailer og stor bil – Vi har solgt vores hestevogn og har aftalt vi fragter den ud til køber. John har jo ikke trailerkort, så det må være mor her, der skal ud og køre med stort køretøj. Glæder mig!! Køber bor i nærheden af min far, så vi kan lige hente ungerne med hjem i samme omgang.
I morgen aften står den på kæreste-hygge-aften. Vi har planer om at købe ind til lidt dip og sunde snacks og så leje en film, som vi kan se oppe på vores nye fladskærm i soveværelset og vores nye elevations-senge. ORV, det bliver godt!

Leave a Reply

Skriv et svar