Antirekyl til kvinder – Forkert vare tilsendt

ØV, så modtager man sin vare fra Korsholm og så har de klokket i det og sendt en forkert vare. De valgte at sende en til mænd fordi deres til kvinder var udgået! Flot. Nå, men nu har jeg sendt den retur og afventer jeg får pengene tilbage. Så må jeg i Almas og prøve hvad de har i stedet. Øv med øv på. Sådan noget kan godt irriterere mig, at man ikke lige ringer til kunden og siger det som det er, at varen er udgået med de har en anden, eller om man vil annullere ordren. Plejer det ikke altid at være sådan?!

Dagene går der hjemme med at nyde poolen og det dejlige vejr. Det har godt nok været det bedste køb længe den pool. Den bliver brugt flittigt. Mit blå mærke er heldigvis heller ikke så tydeligt mere – håber bare jeg når at få fat i et andet skjold indtil på torsdag, hvor jeg skal ud og skyde igen.

Misserne er også gået hen og blevet 9 uger nu. De er selvkørende og trives. Det er dejligt og de er bare så skønne. Alle tre!

Leave a Reply

Skriv et svar