Af skade bliver man klog

Næste gang Fønne skal til fodbold skal han være spist af. Han var virkelig umotiveret i går til hans første træning. Pylleret, træt og mega sulten. Og oveni det hele er han mega snottet. Øv med øv på. Vejret var heller ikke det bedste. Chili var sød at tage med og vi prøvede alt hvad vi kunne for at holde hans humør oppe – så vi fik rendt og hoppet en masse rundt. John stødte til da han kom hjem fra arbejde, sødt af ham. Men han kunne heller ikke rigtig få Fønne med på det der fodbold. Heldigvis var træningen hurtigt overstået og de havde arrangeret fælles spisning til de små poder efter træningen. Virkelig godt arrangement. Så håber vi det bliver en lidt mere positiv oplevelse næste gang han skal afsted. For puha en aften! Jeg var helt ødelagt da jeg kom hjem – ovenpå en halvdum dag i forvejen. Er glad for John træk mit humør op da vi kom hjem. Dejligt jeg har ham. Verdens bedste ven og kæreste. Elsker jeg slet ikke behøver fortælle om hvordan jeg har det eller hvad jeg næsten tænker – han ved det allerede og ved også lige hvordan han skal trøste eller få mig i godt humør igen.

Leave a Reply

Skriv et svar