40 år i dag

Så blev fruen her 40 år. Hvor vildt er det lige? Egentlig ikke så vildt. Har ikke rigtig noget holdning til det. Da jeg gik i skole tænkte jeg meget på, hvor gamle andre mennesker mon var. Forskellen på at være 8 år og 15 år var helt vild og urealistisk. Jeg kunne kun forholde mig til dem, der var på næsten samme alder som jeg selv. Jeg kan i dag have svært ved at aldersbestemme andre, og faktisk er jeg også fuldstændig ligeglad med, om folk er 30, 50 eller 70. Man er kun så gammel som man føler sig og så ung som man opfører sig. Og en 40 års fødselsdag – det er bare en helt almindelig fødselsdag, som alle andre. Men alligevel vil man gerne fejres lidt selvom man bliver 40.

Står et godt sted i livet. Dejlig familie og venner, nyder livet og har verdens bedste job og kollegaer. Så kan man ikke ønske sig mere.

Har modtaget en flot buket fra min bankmand og penge fra mine søde svigerforældre ❤️ Og ungerne kom hjem allerede i går aftes, så de kunne være her og vække mig med morgensang og gaver.

Min søde og kære veninde fra Børglum sendte mig også en smuk buket blomster. Det blev jeg meget rørt over ❤️🥰

Har verdens dejligste unger der finder på de bedste og sødeste gaver ❤️

Ungerne og jeg tog på Asaa strand da vi havde spist morgenmad og tilbragte nogle timer dernede. Vi fik en is og gik på legepladsen.

Da vi kom hjem fra stranden fik ungerne og jeg hurtigt sat badebassinet op i haven og ungerne boblende rundt derude resten af eftermiddagen.

Her til aften tog vi på Alanya og fejrede det sidste af min fødselsdag. Super hyggeligt og dejlig mad.

Leave a Reply

Skriv et svar