Venindetur i Asaa Havn

Min veninde Heidi havde spurgt om vi ikke skulle tage en tøsetur til Asaa, hvor hun så også kunne prøve det der vinterbadning. Hun var mega sej og ‘hoppede’ bare ud i det. Tænker vi nok skal derned igen, snart, sammen.

Vi skålede i ingefærshots efter dyppet 😋

René og jeg var også på vores ugentlige tur til testcentret og fik det hurtigt overstået. Vi rundede Frederikshavn, hvor jeg havde købt en “ny” badedragt til mit vinterbad projekt og derefter tog vi turen til Sæby. Vi skulle lige tjekke ‘Nellemanns Have’ ud og deres shelter og bålhytte. Det var lidt for “by-agtigt” og for “pyntet”. Fint nok til madpakker udflugt, men ikke et sted vi ville overnatte.

Vi blev dog enige om at vi hellere ville gå en tur ved Proffesserens Plantage og smuttede en tur ned til vandet. Det var meget mere os. Det shelter, og pladsen deroppe er simpelthen fantastisk. Jeg har sovet der for nogle år siden sammen med pigerne og deres far, og vi har også været på en date deroppe, manden og jeg. Så er godt kendt deroppe.

Der var så smukt ved vandet. Kunne gå dernede i flere timer og bare kigge på isflagerne og bølgerne.

Vi scorede også lige to Cars racerbaner gratis. En lille og en stor. Og vores håb var at koble dem sammen til Fønne. Manden er derfor gået i krig med at samle projektet.