Nyt år, men tilbage til start

Ja, så sidder vi her igen – til hjemmeskoling og hjemmearbejde. Det er ikke uvant for os – vi har jo været igennem disse perioder før. Så helt skræmmende er det ikke denne gang. Ungerne er heldigvis ved godt mod og jeg er så taknemmelig for at jeg kan arbejde hjemme og være der for dem. Er spændt på om de også piller ved pasningen til mindstemanden. Det bliver noget af en udfordring hvis han også skal hjem og være i forhold til det med at arbejde hjemme. Men det har vi jo også været igennem før – så det skal også nok gå – for en periode! Det er ikke en holdbar løsning, men lige som nødløsning går det nok. Det tror jeg mange er enige i.
Jeg var her tidlig morgen oppe i Sæby efter min maskine og en hurtig briefing på arbejdsopgaver m.m. og var hjemme igen inden “skolen” startede. Effektivt må man sige.
Er virkelig stolt af pigerne, der bare styrer det med computere, teams og alt det tekniske. Imponerede! Men de er selvfølgelig også nærmest flasket op med teknologi – så det er jo nok ikke så underligt.