Er kommet i reparationsalderen

Ja, nærmer mig jo de 40 her lige om lidt og må da også sige, at jeg er nærmer mig reparationsalderen. Sådan føles det med alle de lægebesøg jeg går igennem lige i øjeblikket. Der skal findes ud af hvorfor jeg går og hoster sådan. Har jo hverken astma eller været ryger. Men dejligt at der bliver kigget på det nu, selvom undersøgelsen med et kamera ned igennem næsen i går ikke var særlig rart. Hader sådan noget. Og er virkelig så dårlig til det. Eller bliver dårlig af det. Men det gik fint nok i går. Besvimede da ikke, som jeg havde frygtet.

Min nye jakke er også kommet hjem. Købte en ny overgangsjakke (Vero moda dame jakke VMHAYLE – Cafe A Laut) hos Klædeskabet.dk. En webshop jeg er blevet ret så glad for og deres priser! Valgte farven Rosa, da den vil passe perfekt til min nye DAY taske.

Nu er der så begyndt at fryse og sne igen – så måske jeg lige venter med at bruge jakken til foråret rigtig springer ud. Den er lige kold nok endnu at have på.

Ældstebarnet har også fået lavet hendes invitationer til konfirmationen og de ligger klar til at komme ud til hendes gæster. Regner med de fleste bliver levereret i weekenden og de få der skal sendes, bliver sendt i næste uge. Er simpelthen så stolt af hende. Hun har selv lavet design og opsætning. Jeg har kun hjulpet med at printe ud og så har hun selv skrevet hvem de er til. Det er så flot. I skal nok få lov til at se dem senere, men først skal gæsterne lige have dem at se først.