En sød “nabo”

Vores søde “nabo” kom med lidt mere tøj i dag til mindstemanden. Det var bare så sødt af hende, at komme forbi med det i dag. Dejligt lille afbræk.

René startede dagen ved tandlægen og et visit hos hans søn, mens Lotus og jeg gik i gang med arbejde og skole. René har haft fri i dag og taget lidt til hånde derhjemme. Hyggeligt at have ham vimsende rundt omkring mig, mens jeg arbejder. Ældste arvingen tog op til sin veninde for at være. Lotus er så efter skole kommet ud til sin veninde og være. Så sker der også lidt for hende i disse tider.

Ellers sker der ikke så meget her. Arbejde og skole. Skole og arbejde. Men sådan var det jo også nærmest før. Dog vil jeg sige, at jeg nyder ikke at skulle smøre madpakker og lave lektier om aftenen. Lektierne er nemlig lavet i løbet af dagen, så vi kan holde aftenerne fri.

Sneen er ved at forsvinde. Ungernes iglo har desværre lidt overlast. Den kunne ikke mere. Men den har dæleme også holdt godt og de har fået leget en del deri. Der har regnet i dag og været lidt gråt og trist. Men ud og gå – det har vi været, med hundene, Lotus og jeg. Og også for at få luftet hovederne og for at der sker lidt. Nyder vores gåture. Det giver fornyet energi.